Rendement

De Waerderwerf is een tastbare belegging met de zekerheid van eigen onroerend goed. Uitstekende verhuurbaarheid, onderhoudsarme units en een eenvoudige exploitatie zorgen voor een mooi rendement. De huurinkomsten en het verkoopresultaat kunnen een mooie aanvulling zijn op je pensioen.

De opslagunits zijn uitstekend verhuurbaar. De goede verhuurkansen van jouw unit maken een rendement van tussen de 7% en 10%. mogelijk. Door verdere indexatie van de huurcontracten en de goede kans op waardestijging kan het rendement nog verder oplopen. Door de nieuwbouw en onderhoudsarme bouwwijze zijn de kosten beperkt. Uiteraard horen er bij iedere investering ook risico’s. Meer over het mogelijke rendement en de risico’s kunnen we je vertellen in een gesprek.

Rendement

Zekerheid en eenvoud

Investeren in een opslagunit is al vanaf een bescheiden bedrag mogelijk. Geniet zo van de zekerheid van je eigen vastgoed en bepaal zelf hoe en aan wie je verhuurt. Maak het zo eenvoudig als je zelf wilt. Ook het onderhoud is eenvoudig geregeld. Dat doet de Vereniging van Eigenaars (VVE). Eenvoudig beleggen, met de zekerheid die jij verdient.

Zekerheid en eenvoud