Stad en gemeente in groei

Heerhugowaard

Heerhugowaard is een stad en gemeente in ontwikkeling. In deze landelijk gelegen stad vinden ruim 50.000 inwoners hun thuis. Met tal van nieuwbouwprojecten en herinrichtingstrajecten kiest Heerhugowaard duidelijk voor vooruitgang.

Heerhugowaard duurzaam

Heerhugowaard heeft de ambitie om zich te ontwikkelen tot één van de eerste energie- neutrale gemeenten van Nederland. Het gaat hierbij om het terugdringen van het directe energiegebruik voor wonen, werken en mobiliteit en het opwekken van duurzame energie. In 2030 wil Heerhugowaard een energie-neutrale gemeente zijn.

De Waerderwerf draagt actief bij aan de ambitie van de gemeente Heerhugowaard door duurzaam te bouwen, in te zetten op zelfvoorziening met zonne-energie en sociaal betrokken ondernemers te faciliteren.

Heerhugowaard duurzaam

Ideale locatie

Locatie

De Waerderwerf onderscheidt zich door een ideale ligging. De locatie aan de Beukenlaan 23 garandeert optimale bereikbaarheid en een groot verzorgingsgebied.

Vanuit noordelijke richting is De Waerderwerf snel en eenvoudig te bereiken via de Vondellaan of de Oosttangent. Vanuit het zuiden is de Oostdijk of de Jan Glijnisweg een snelle route naar het duurzaam gebouwde bedrijfsverzamelgebouw. 

Om duurzame mobiliteit te stimuleren is De Waerderwerf ook uitstekend bereikbaar met de fiets, e-bike of pedelec.

MAP

Aan alles is gedacht bij De Waerderwerf

Voorzieningen

De Waerderwerf is centraal gelegen, is veilig bereikbaar en staat voor gastvrije ontvangst van automobilisten, fietsers en voetgangers met ruime parkeermogelijkheden. Door het installeren van laadpalen en laadstations wordt bovendien duurzame mobiliteit gestimuleerd en gefaciliteerd.

Aan alles is gedacht bij De Waerderwerf

Ruime parkeermogelijkheden met laadpalen

De Waerderwerf staat voor gastvrije ontvangst van automobilisten, fietsers en voetgangers. De locatie biedt ruime parkeermogelijkheden voor ondernemers en bezoekers. De transitie naar duurzame mobiliteit wordt gestimuleerd en gefaciliteerd, door de installatie van een groot aantal laadpalen en laadstations.

Om duurzame mobiliteit te stimuleren zijn er ook diverse laadpalen beschikbaar