De perfecte opslagruimte voor jouw activiteiten

De Waerderwerf is gerealiseerd om de sociaal maatschappelijk samenhang in Heerhugowaard verder te ontwikkelen.

In dit duurzame opslagcomplex in Heerhugowaard worden, op de eerste en tweede verdieping (bereikbaar via een rijbaan), moderne multifunctionele opslagunits gerealiseerd voor opslag en garageboxen. De opslagboxen bevinden zich in een goed verlichte, beluchte en beveiligde omgeving. Ideaal voor webshops of de stalling van luxe voertuigen. Perfect om goederen op te slaan voor korte of lange tijd!

De perfecte opslagruimte voor jouw activiteiten

De sociaal maatschappelijke functie van De Waerderwerf wordt benadrukt door de integratie van De Waerderkring, met praktijkruimtes geschikt voor sociaal maatschappelijke ondernemers. 

Voorbeelden van de activiteiten van mogelijke deelnemers zijn onder andere fysiotherapie, yoga, sportschool, huisarts, psycholoog, lifestyle-coach, tandarts, orthodontie, logopedie, maatschappelijk werk.

Tandarts

Dubbele sociale functie

De voorkant van de Waerderkring zal onder andere worden ingevuld met horeca. Zo krijgt het gebouw een dubbele sociale functie. Naast het zorgkarakter wordt de Waerderkring door de aanwezigheid van de horeca met een mooi terras ook een ontmoetingsplek.

Een plek waar mensen uit Heerhugowaard en omstreken terecht kunnen voor een bezoek aan hun zorgverlener, maar ook voor een heerlijke kop koffie na een wandeling in het prachtige tegenovergelegen bos.

Dubbele sociale functie